Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Uvodne besede

Lepo pozdravljeni!

Na pričujoči strani vam predstavljamo Slovenski misijon na Madagaskarju.

Pa ne samo to. Kakor boste lahko hitro ugotovili, to ni samo spletna predstavitev posameznih misijonov, temveč je tudi predstavitev Madagaskarja, predstavitev misijonskega dela na tem otoku, še posebej pa predstavitev delovanja številnih slovenskih misijonarjev v tako imenovanem "Slovenskem misijonu na Madagaskarju".

Da bi bila stran pestra, smo dodali veliko zanimivih stvari, ki se tičejo tako misijonskega dela,  kakor  Madagaskarja. Splošen vtis o kraju, kjer delujejo, lahko dobite tudi ob vpogledu v pestro galerijo slik (trenutno ne deluje), ki predstavljajo tako utrinke iz življenja domačinov, kakor tudi iz življenja misijonarjev in njihovega dela.

K nekaterim tekstom smo dodali možnost oddaje komentarjev. Prosimo, komentirajte! Pohvalite dobro, grajajte slabo! Dodajte kakšno zanimivo stvar! Še posebej tisti, katerim je Madagaskar in slovenski misijon blizu, - nekdanji misijonarji in misijonarke - ne oklevajte s svojimi pripombami in popravki, da bi izboljšali tekste. Saj vendar govorimo o stvareh, ki so nam ljube! In naj takšne ostanejo na lep način! Vesel bi bil vaših pisem, komentarjev, opozoril, namigov in dopolnil. Če najdete kakšno napako sporočite! Če imate kakšen tekst, pošljite, da bi ga objavili! Mogoče imate doma kakšno zanimivo sliko vredno objave na tej strani! Skupaj bi lahko - z vašo pisno pomočjo - dopolnili zgodovino "slovenskega misijona na Madagaskarju," ki je na tej strani dokaj obširno obdelana. (Verjetno gre za najobširnejši  tekst o slovenskem malgaškem misijonu v zgodovinskem oziru).  Če bi dodali še vi svoje spomine na določena obdobja, na določene dogodke, bi bilo nadvse lepo.

Pa tudi vsi tisti, ki ste šli na Madagaskar po svojih poteh in ste se ustavili pri misijonarjih, ... napišite svoje vtise, zaupajte nam, kaj je tisto, "kar zaznamuje vse nas, ki smo bili enkrat tam, pa čeprav je od takrat minilo že vrsto let, da ne mine dan, da se ne bi vsaj v mislih vrnili tja ..."

Podajte svoje predloge še za kakšno drugo zanimivo rubriko in povezavo.

 

Matija Nared

Misijonsko središče

Translate

Slovenian Croatian English French German Italian Russian